Swedish
Fri frakt över 1500 Kr

Vårt team

Cecilia Kadar

ENTREPRENEUR  /  GRUNDARE

Cecilia är utbildad i internationell marknadsföring och ekonomi, och har arbetat som marknadschef i ett flertal internationella företag. Hennes personliga erfarenhet av problematiken att hitta bra behåar för byst med implantat sådde fröet till det som idag är Ipomia. Hon tog initiativet och förde samman specialistteamet som grundade Ipomia.

Melika Zavareh

DESIGNER / CO-FOUNDER

Melika är modedesigner, utbildad vid Nordic School of Design och specialistutbildad i underklädesdesign vid London School of Fashion. Hon har sedan många år arbetat med några av de ledande varumärkena i branschen. Hos Ipomia är hennes roll att tillgodose kundernas behov av både design och funktion, och samtidigt se till att vår design lever upp till plastikkirurgernas medicinska krav.

Dr. Riikka Veltheim

PLASTIC SURGEON  /  CO-FOUNDER

Riikka är legitimerad läkare sedan 1998 och doktorerade 1999. Riika är specialist inom plastikkirurgi, utbildad vid Kliniken för Rekonstruktiv Plastikkirurgi på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm, där hon tjänstgjorde mellan 2003 och 2007. Delar av sin specialistutbildning inom plastikkirurgi har hon genomfört under handledning av professor Alfonso Barrera i Houston i Texas, USA och professor Marco Toscani i Rom, Italien.

Dr. Per Hedén

PLASTIC SURGEON/ CO-FOUNDER

Per har arbetat som plastikkirurg i mer än 30 år och är sedan 1990 biträdande professor i plastikkirurgi, utbildad vid Karolinska institutet i Stockholm. Per grundade Akademikliniken 1991, som idag är en av världens största privata kliniker för plastikkirurg. Per har en gedigen forskarutbildning, har publicerat ett stort antal vetenskapliga artiklar och är medlem i ett flertal välrenommerade organisationer inom plastikkirurgi. Dessutom har han skrivit ett flertal läroböcker i ämnet och utbildar läkare genom demonstrationsoperationer samt föreläser om sina välkända metoder runt om i världen.
Per är idag en av världens mest välrespekterade kirurger inom bröstplastik.