Swedish
Fri frakt över 1500 Kr

Bare Balconette Bra

Be the first to review this product

Kr920.00

Size Calculator

Share it with a friend!

Vacker bomullsvadderad balconette-BH med bygel och med generös dimensionering för förstoringar upp till en G-kupa.

Description

Details

Vacker bomullsvadderad balconette-BH med bygel och med generös dimensionering för förstoringar upp till en G-kupa. Den främre sömmen ger ett extra lyft, medan ett bredare band runt ryggen ger perfekt stöd och fantastisk form. Justerbara och avtagbara axelband håller BHn på plats med starka silikonband, perfekt att använda med din favoritklänning för fest, oavsett din nya byststorlek. Bare Balconette Bra har en vacker design och har den underbara Ipomia-amuletten framtil. Lyxigt mjukt, elastiskt tyg med stängning i ryggen för bästa komfort.

Justerbara & avtagbara axelband
Lätt bomullstoppning
Bygel & sidostöd
Elastisk stängning i ryggen

Description

Vacker bomullsvadderad balconette-BH med bygel och med generös dimensionering för förstoringar upp till en G-kupa. Den främre sömmen ger ett extra lyft, medan ett bredare band runt ryggen ger perfekt stöd och fantastisk form. Justerbara och avtagbara axelband håller BHn på plats med starka silikonband, perfekt att använda med din favoritklänning för fest, oavsett din nya byststorlek. Bare Balconette Bra har en vacker design och har den underbara Ipomia-amuletten framtil. Lyxigt mjukt, elastiskt tyg med stängning i ryggen för bästa komfort.Justerbara & avtagbara axelband

Lätt bomullstoppning

Bygel & sidostöd

Elastisk stängning i ryggen
Close

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Bare Balconette Bra

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Value
Quality
Price
 

Du kommer också att älska!

 

Designed for implants

Under bust (band size)

Mät under bysten

Stå framför en spegel. Linda måttbandet mjukt runt ryggen, under armarna och runt bröstkorgen. När måttbandet är rakt, dra åt så att det sitter tajt runt kroppen. Ange sedan numret i rutan nedan.

TIPS: Ojämnt nummer? Runda av neråt till närmsta storlek

Overbust (overbust size)

Overbust (overbust size)

Mät över dina bröst, precis ovanför bröstvårtorna. Behåll bandet runt ryggen och mät nu den största delen av din byst. Se till att bandet inte är för hårt åtspänt genom att ta ett andetag, vilket gör att bandet vidgas till dess mest bekväma position. Ange sedan numret i rutan nedan.

TIPS: Om du står emellan två storlekar, runda uppåt.

Calculate

Bare Balconette Bra har lagts i varukorgen!